DÜNYAMI TANIYORUM PROJEMİZ GERİ DÖNÜŞÜM DEFİLESİ VE SERGİ ETKİNLİKLERİ İLE SONLANDI

Okulumuz anasınıfı öğrencileri "Dünyamı Tanıyorum" eTwinning Projesi kapsamında artık materyallerden tasarladıkları kıyafet ve oyuncakları sergilediler. Geri dönüşümün önemine dikkat çekilen bu etkinlik sayesinde öğrencilere ve velilere olumlu çevre bilinci kazandırıldı. Proje hedeflerine ulaşılarak öğrencilerin doğayı koruma, ekolojik dengeye destek olma ve doğa sevgisini yaşamlarının her alanına yansıtmalarına fırsat verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen etkinliğe; İliç Kaymakamı Cüneyt DEMİRKOL, Belediye Başkanı Mustafa GÜRBÜZ, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah KARASOY, daire amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

11-05-202211-05-202211-05-202211-05-202211-05-2022